Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nde Çevre Bilinci İçin Bilinçlenme: Su Verimliliği Konferansı

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, çevre bilinci geliştirme kapsamında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. "Su Verimliliği, Suyun Özü, Yaşamın Özü" konulu konferans, öğrencilere suyun önemini kavrama ve su verimliliği konusunda bilinçlenme fırsatı sundu.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan okul yönetimi, suyun yaşamın temel kaynağı olduğunu vurgulayarak, çevre bilincinin bu önemli konuda nasıl artırılabileceği üzerine düşündüklerini belirtti. Konferansa katılan öğrencilere, suyun sadece bir kaynak değil, aynı zamanda yaşamın özü olduğu bilincini aşılamak amaçlandı.

Konferansta, su verimliliği konusunda uzman bir konuşmacı, su tüketiminin sürdürülebilir bir şekilde nasıl artırılabileceği, israfın nasıl önlenebileceği ve doğal su kaynaklarının korunmasıyla ilgili önemli bilgiler paylaştı. Öğrenciler, interaktif oturumlar ve soru-cevaplar aracılığıyla konferansa aktif bir şekilde katılarak su konusundaki farkındalıklarını artırdılar.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, çevre bilinci konusundaki etkinlikleriyle öğrencilerine sürdürülebilir bir gelecek için bilinç kazandırmaya devam ediyor.

06.03.2024 135

06-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-2024