11. Sınıf Öğrencileri Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde Eğitici Bir Ziyaret Gerçekleştirdi

Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nin ev sahipliğinde, 11. sınıf öğrencileri keyifli ve eğitici bir ziyaret gerçekleştirdi. 60 öğrencilik grup, veterinerlik ve anatomi müzesini ziyaret ederek meslekleri hakkında daha fazla bilgi edindi.

Öğrenciler, fakültenin uzman eğitmenleri eşliğinde, veterinerlik mesleğinin inceliklerini ve hayvan anatomisini yakından tanıma fırsatı buldu. Müzede sergilenen canlı modeller ve örnekler, öğrencilere teorik bilgileri pratiğe dönüştürme imkanı sundu. Ayrıca, öğrencilerin merak ettikleri konuları sorması ve uzmanlardan direkt olarak bilgi alması, ziyareti daha da verimli kıldı.

Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı, ziyaretin öğrencilerin mesleklerine ilgi duymalarını sağlayacak bir etkinlik olduğunu belirtti. Ayrıca, öğrencilerin gelecekte veterinerlik alanında başarılı olmalarını ve topluma katkı sağlamalarını umduklarını dile getirdi.

Öğrenciler, ziyaretin ardından memnuniyetlerini dile getirerek fakültenin misafirperverliğinden ve sağladığı eğitim imkanlarından dolayı teşekkür ettiler. Bu tür etkileşimlerin, gençlerin kariyer seçimlerine daha bilinçli bir şekilde yön vermelerine yardımcı olduğu vurgulandı.

Ziyaret, öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra, veterinerlik alanına olan ilgilerini artırarak geleceğin meslek profesyonellerini yetiştirmeye yönelik önemli bir adım oldu.

08.05.2024 145

08-05-202408-05-202408-05-202408-05-202408-05-2024