Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı İlçe Finallerinde Zafer Peşinde!

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, teknik direktörleri Önder PARLAR yönetiminde gösterdikleri muhteşem performansla ilçe finallerine yükseldi. Takımın başarılı performansı, hem sporcuları hem de taraftarları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Takımın antrenörü Önder PARLAR, sporcularının özverili çalışmaları ve disiplinli performansıyla gurur duyduğunu belirtti. Parlak bir sezon geçiren takım, ilçe finallerinde rakiplerine meydan okuyarak şampiyonluk için mücadele edecek.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Müdürü, takımın başarısının okul için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Öğrencilerin sadece akademik alanda değil, spor alanında da başarılı olmalarının önemine vurgu yaparak, takımı desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

03.05.2024 215

03-05-202403-05-202403-05-202403-05-2024