Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Öğrencileri, TÜBİTAK Yarışmalarında Gurur Verici Başarılar Elde Etme Yolundalar.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Ankara Bölge Yarışmalarında önemli başarılar elde etme yolunda. Türk Dili ve Edebiyatı ile Psikoloji alanlarında gerçekleştirdikleri araştırmalarla okullarını gururla temsil ediyorlar.

Okulumuzun başarılı öğrencileri, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'nde düzenlenen sergide projelerini sergileme fırsatı buluyorlar. Sergiye öğrenci ve öğretmenler eşliğinde katılım gösteren Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, bilim dünyasında genç yeteneklerin yetişmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

Öğrencilerimizin Türk Dili ve Edebiyatı ile Psikoloji alanlarında gerçekleştirdikleri projeler, hem yaratıcılıkları hem de bilimsel yaklaşımlarıyla dikkat çekiyor. TÜBİTAK'ın düzenlediği bu prestijli yarışmalarda elde edilecek başarılarla, okulumuzun bilimsel birikim ve yeteneklerini bir kez daha ortaya konmaktadır.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin bilimsel araştırmalara olan ilgilerini destekleyerek, onları bilim dünyasına hazırlamaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının sürmesini dileriz.

06.03.2024 442

06-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-2024