Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Öğrencileri, TED Üniversitesi'nde Unutulmaz Bir Deneyim Yaşadı!

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nin 12. sınıf öğrencileri, eğitim yolculuklarına TED Üniversitesi'nde bir mola katarak unutulmaz anlar biriktirdi. Bu özel gezi, öğrencilere üniversite atmosferini yakından tanıma fırsatı sunarken, aynı zamanda akademik bir deneyimle buluşmalarına imkan sağladı.

Yola çıkmadan önce öğrencilerimizde bir heyecan vardı ki anlatmak güç. TED Üniversitesi'nin modern kampusu, öğrencilerimizin ilk bakışta etkileyici buldukları birçok olanak sunuyordu. Gezi boyunca öğrencilerimiz, üniversitenin farklı bölümlerini gezip derslere katılarak gerçek bir üniversite deneyimi yaşadılar.

TED Üniversitesi'nin öğretim kadrosu, öğrencilere kendi alanlarında bilgi ve deneyimlerini aktarırken, öğrencilerimiz de sorularıyla etkileşimde bulunma şansı buldular. Sınıflar arası etkileşim, öğrencilerimizin üniversite hayatına dair meraklarını giderecek bir zemin oluşturdu.

Gezi sırasında öğrencilerimiz, kampüs turu ve ders ziyaretlerinin yanı sıra üniversitenin kütüphanesini kullanma ve laboratuvarlarda pratik yapma şansı buldular. Bu deneyim, öğrencilerimizin akademik hedeflerine yönelik bir motivasyon kaynağı olurken, aynı zamanda geleceklerine dair daha net bir bakış açısı kazanmalarına da yardımcı oldu.

Unutulmaz anılar ve keyif dolu anlarla dolu bu gezi, öğrencilerimizin sadece sınıf içinde değil, aynı zamanda üniversite dünyasında da başarıya ulaşabileceklerine olan inançlarını pekiştirdi.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin bu değerli deneyimiyle gurur duyuyor ve gelecekteki başarılarına güvenle tanık olmayı bekliyoruz.

25.12.2023 439

25-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023