Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı Grubunu Birinci Sırada Tamamlayarak Çeyrek Finale Yükseldi!

Mamak Liselerarası Okul Sporları Voleybol Turnuvası'nda heyecan dorukta! Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nin gurur kaynağı Kız Voleybol Takımı, mücadele dolu bir serüvenin ardından grubunu birinci sırada tamamlayarak çeyrek finale yükselmeye hak kazandı. Bu önemli başarıda emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyoruz.

Takımımız, özverili antrenmanlar ve kararlılıkla dolu bir performans sergileyerek, rakiplerine üstünlük sağladı. Bu büyük başarıda elbette ki Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Parlar'ın katkısı büyük oldu. Önder Parlar, öğrencilerini sadece spor becerileriyle değil, aynı zamanda karakter gelişimi ve takım ruhuyla da donatarak onları zirveye taşıdı.

Takımımızın çeyrek finale yükselmesi, sadece bir başlangıçtır. Sporun gücünü bir kez daha gösterdiğimiz bu anlamlı günde, takımımıza ve Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Parlar'a bir kez daha teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diler, gelecek müsabakalarda da aynı azim ve kararlılıkla mücadele etmelerini temenni ederiz.

20.02.2024 273

20-02-2024