Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı İlk Zaferini Kutluyor!

Mamak Liselerarası Okul Sporları Genç Kızlar Futsal Müsabakası'nda heyecan dorukta! Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nin tarihinde ilk kez kurulan Kız Futsal Takımı, mücadele dolu bir maçta rakibini yenerek büyük bir başarı elde etti.

Takımımız, zorlu antrenmanlarla ve özverili çalışmalarla hazırlandı. Bu süreçte özellikle Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Parlar'ın liderliğindeki ekip, sahada gösterdikleri performansla büyük takdir topladı. Önder Parlar, öğrencilere sadece spor becerilerini değil, aynı zamanda disiplin, dayanıklılık ve takım ruhu gibi değerleri de aşılayarak onları başarıya taşıdı.

Takımımızın ilk zaferi, sadece bir başlangıçtır. Önümüzde daha pek çok müsabaka ve başarı var. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi olarak, sporun ve başarının önemini her zaman vurguluyoruz. Bu zafer, öğrencilerimizin azim ve kararlılığının bir göstergesi olarak bizlere gurur veriyor.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı'nın bu büyük başarısı, sadece okulumuz için değil, aynı zamanda Mamak ilçesi spor camiası için de bir ilham kaynağı olmuştur. Bu zaferde emeği geçen herkesi kutluyor, desteklerinden dolayı tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

20.02.2024 237

20-02-202420-02-202420-02-2024