Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futsal Genç Erkek Takımı İlk Zaferini Kutluyor!

Mamak Liselerarası Okul Sporları Futsal Turnuvası'nda büyük bir zafer! Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nin gurur kaynağı Futsal Genç Erkek Takımı, mücadele dolu bir maçta rakibini yenerek ilk maçında dikkat çekici bir galibiyet kazandı.

Takımımız, zorlu antrenmanlar ve kararlılıkla dolu bir performansla sahaya çıkarak, rakibine üstünlük sağladı. Bu büyük zaferde elbette ki Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Parlar'ın emeği büyük oldu. Önder Parlar, öğrencilere sadece spor becerilerini değil, aynı zamanda disiplin, dayanıklılık ve takım ruhu gibi değerleri de aşılayarak onları başarıya taşıdı.

20.02.2024 255

20-02-2024