Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencileri Hacettepe Üniversitesi ile Buluştu

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nin gurur kaynağı 12. sınıf öğrencileri, Hacettepe  Üniversitesi'nin sıra dışı atmosferine unutulmaz bir gezi düzenledi. Öğrenciler, akademik bir yolculukla üniversite yaşamını yakından tanıma fırsatını elde ettiler.

Öğrencilerimiz, Hacettepe Üniversitesi'nin köklü geçmişini keşfetme şansını yakalayarak birbirinden değerli akademisyenlerle buluştular.  Okulumuzun bu tür etkinlikleri, öğrencilerimizin akademik ve kişisel gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra, gelecekteki tercihlerine daha bilinçli kararlar vermelerine de yardımcı oluyor. Gezi, öğrencilerimizin üniversite atmosferine daha yakından tanıklık etmelerini sağlayarak onlara motivasyon ve vizyon katma amacını taşıdı.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin bilgiye aç bir şekilde büyümelerini desteklemeye devam ediyor ve onların gelecekteki başarılarına ışık tutmaya devam ediyoruz. Bu anlamlı gezi, öğrencilerimizin akademik yolculuklarında yeni ufuklara açılmalarına vesile oldu.

25.12.2023 348

25-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023