Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Öğrencilerine TÜBİTAK Semineri

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi olarak, bilimin ışığında ilerlemenin ve öğrencilerimizin bilimsel potansiyellerini keşfetmelerinin önemini her zaman vurguluyoruz. Bu doğrultuda, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen 2202 Bilim Olimpiyatları hakkında bilgilendirme semineri düzenledik.

Okulumuzda gerçekleşen etkinlikte, TÜBİTAK tarafından görevlendirilen uzmanlar, öğrencilerimize 2202 Bilim Olimpiyatları'nın amacını, kapsamını ve önemini detaylı bir şekilde anlattılar. Katılımcılar, bilimsel düşünceyi teşvik eden yarışmaların yanı sıra, bilimdeki yenilikleri ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip etmenin önemini de öğrenme fırsatı buldular.

Öğrencilerimiz, TÜBİTAK'ın düzenlediği bu değerli etkinlik sayesinde bilimsel meraklarını daha da geliştirme ve bilim dünyasındaki güncel konuları daha yakından takip etme fırsatı buldular. Aynı zamanda, öğrencilerimizin bilimsel yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyan bu tür etkinliklerin önemini bir kez daha vurgulamış olduk.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin bilimsel alandaki başarılarını desteklemeye ve onları geleceğin bilim insanları olarak yetiştirmeye devam edeceğiz. TÜBİTAK'ın düzenlediği etkinliklere katılımın, öğrencilerimizin bilimsel gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz.

18.03.2024 298

18-03-202418-03-202418-03-202418-03-202418-03-2024